skip to Main Content
+36 72 671 333 | +36 20 326 1661 stim@stim.hu Nyitvatartás: H-Sz, P: 9-16, Cs: zárva Szo: 9-12 óra
Alkoto-csutortok

Alkotó/beszerző csütörtök

2008 óta, amióta elindítottam a vállalkozásomat, rendszeresen járok Budapestre ügyeket intézni. Ez általában 2 hetente csütörtökön szokott történi. Ilyenkor meglátogatom az állami fémjelző hivatalt, nagykereskedéseket, kollégákat.

NEHITI-Google-maps
NEHITI-Google-maps

Sajnos előfordult -ezeknek a napoknak a kiszámíthatatlansága miatt-, hogy kellemetlenséget okoztam néhány ügyfelemnek. Emiatt itt is BOCSÁNATOT KÉREK!

zart-ajto-elott

Azért, hogy kiküszöböljem ezeknek a kellemetlenségeknek az okát, minden csütörtökön zárva leszek. Így könnyebben tervezhető válik mindenki számára, hogy mikor lehet hozzám az üzletbe betérni.

Ezeken a csütörtökökön, amikor nem kell ügyeket intézni, akkor a műhelyben fogok tevékenykedni.

Alkoto-csutortok

Ez a mai nap is ilyen. Különösen furcsa, hogy napközben dolgozom úgy, hogy egy pillanatra sem kell megállnom. Erre eddig csak késő délután, és éjjelente volt lehetőségem.

Köszönöm mindenkinek a megértését, remélem mindenki számára könnyen megszokható lesz ez az új nyitva tartás.

Hétfő: 9.00-16.00

Kedd: 9.00-16.00

Szerda: 9.00-16.00

Csütörtök: zárva

Péntek: 9.00-16.00

Szombat: 9.00-12.00

Vasárnap: zárva

About The Author

Szabóné Tóka Ivett Mária

Aranyműves-ötvös, zománcozott díszműtárgy készítő, ékszer becsüs. 2008 óta saját vállalkozásában dolgozik a STIM Ékszerben. Egyedi, és kis szériás arany és ezüst ékszerek készítésével foglalkozik. Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik  ékszer felújítás és javítás területén is. Hitvallása szerint, legszívesebben plusz jelentéstartalommal bíró ékszereket szeret alkotni. Közel áll hozzá a spirituális, holisztikus szemlélet. Amennyiben kérdése lenne, keresse személyesen Pécsváradon, emailben a stim@stim.hu –címen vagy Facebookon.

Back To Top