skip to Main Content
+36 72 671 333 stim@stim.hu Nyitvatartás: H-Sz, P: 9-16, Cs: zárva Szo: 9-12 óra 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

Covid19-2.0 Ismét változik az életünk

Változások a STIM Ékszernél

A tavaszi koronavírus-járvány ellen bevezetett társadalmi távolságtartási rendelkezések nagymértékben befolyásolták a korábbi szokásainkat. Nincs ez másképp a vásárlási szokásainkkal sem. Ezeket követve a STIM Ékszer is új szabályokat, vásárlási lehetőségeket vezetett be első hullám következtében. Ezek a változások úgy tűnik hosszú távon is az életünk részét fogják képezni. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem őket:

  1. Csak nézni, de nem érinteni

Sok tanulmány szól arról, hogy a felületeken mennyi ideig mutatható ki a vírus jelenléte. Emiatt sokunkban már kialakult, hogy nem szívesen érintünk meg bevásárló kocsit, termékeket és ehhez hasonló dolgokat.
Ha ellátogat a STIM Ékszerüzletbe személyesen, akkor biztos lehet abban, hogy a kihelyezett csengőt, és a kilincset minden ügyfelem után fertőtlenítem, ezért ha Ön használja ezeket, biztos lehet a tisztaságukban.

kézfertőtlenítés

Az ékszereket csak fertőtlenített kézzel foghatja meg, ehhez minden esetben biztosítok megfelelő fertőtlenítő folyadékot, szórófejes kiszerelésben.

Fertőtlenítő

A termék, amit megfog, szintén fertőtlenítésen esik át, miután Ön távozott az üzletből. Ennek ellenére, kérem, ha lehet, csak azokat az ékszereket fogja, esetleg próbálja fel, amely valóban tetszik Önnek. Minimalizálja, ha lehet a céltalan próbálgatást.

Természetesen ezeket az érintéseket szabályozó óvintézkedésen kívül a szájmaszk viselése is kötelező az üzletben, én is abban várom Önöket.

Kötelező szájmaszk

A készített és megjavított ékszerek is fertőtlenítésen esnek át, mielőtt csomagolom őket.

Kézmosás

A fizetés során is van lehetőség érintés mentesen eljárnia. A bankkártya leolvasó terminált szintén minden használat utána fertőtlenítem, de kisebb értékű vásárlás esetében Önnek a készülékhez hozzá sem kell érnie, mivel már 15.000 Ft értékhatár alatt PIN kód beütésére sincs szükség. Ha valami oknál fogva, mégis kér pin-kódot a terminál 15.000 Ft alatt, akkor az az Ön kártyájához fűződő beállítások miatt lehetséges.

Érintésmentes bankkártya

  1. Megfelelő távolság tartás

Az elmúlt időszakban, ahhoz is már hozzá szokhattunk, hogy tartjuk a minimum 1,5 méteres biztonsági távolságot, személyes „aura” teret.

Távolságtartás 2m

A STIM Ékszernél erre is egy szabályt vezettem be, mivel az üzlet alapterülete nem enged mást, így az egyszerre az üzletben tartózkodók létszámát 3 főre korlátoztam. Ez lebontva egy vásárló, esetleg a vásárló egy hozzátartozója és egy eladó.

Egyszerre 2 ügyfél

Ennek okán elő fordulhat, hogy az üzlet előtt kell várakoznia, emiatt kérem elnézését és türelmét. Egyben szeretném kérni, hogy várakozás közben is tartsák be a minimum 1-1,5 méteres távolságot.

  1. A helyi ipar és kereskedelem támogatása

Nagyon kiélezte a piaci helyzetet a Covid-19 miatt kialakult körülmények. Sok kis, az esetek többségében családi vállalkozás, léte került veszélybe. Emiatt nagyon fontos, hogy részesítsük előnyben a környezetünkben lévő iparosokat, kereskedőket. Hiszen a válság hatására, nem a multik, hanem ezek a nagy értéket képviselő, kis vállalkozások fognak eltűnni. Ennek fontosságára már tavasszal is felhívtam a figyelmet, mikor csatlakoztam a #veddahazait kampányhoz, melyről itt olvashat bővebben.

STIMEkszerVeddahazait

 

Itt szeretném megköszönni a hozzám forduló ügyfelek kitartó bizalmát!

Köszönöm!

 

 

Már 12 éve vállalkozóként azon dolgozom, hogy egy biztonságot jelentő, bizalmi kapcsolatot építsek ki az ügyfeleimmel. Hogy ezt sikerült kialakítanom, mutatja a sok visszatérő megrendelő.
Egyben itt is szeretném megköszönni az üzletem ingatlantulajdonosának, a segítséget nyújtó gesztust, amit nyújtott azonnal az első hullám kialakulásakor. Amellyel azonban az ügyfeleimnek köszönhetően, egyelőre nem kellett élnem! Köszönöm!

  1. „Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan”

 Valentin Antonucci fotója a Pexels oldaláról

Valentin Antonucci fotója a Pexels oldaláról

 

Ahogy egyre több mindenre figyelnünk kell a vírus miatt, úgy lesz több és több tudatos vásárló. Hiszen, ahogy figyelni kezdünk egy valamire, jelen esetben az egészségügyi biztonságossági feltételekre, úgy egyre több minden a szemünk elé kerül általuk, amivel jobbá tehetjük saját és mások életét. Így például, ha a közvetlen környezetünkben lévő vállalkozást választjuk, és nem utazunk messzire csökkentjük a vírus terjedésének a kockázatát is, egyben “zölden” is gondolkodunk, mert sokkal kisebb terhet jelent egy helyi cégtől eljuttatni a csomagot Önhöz vagy szeretteihez, mint a világ másik végéről ide szállítani. Ezáltal lehet egyben zöld is, ha helyben költ. Így tehet egy apró lépést a Földért.

  1. Eltolódnak a prioritások

Ebben a nehéz helyzetben egyes dolgok felértékelődnek, mások háttérbe szorulnak. A kezdetekkor mindent megelőzött az élelmiszerek és hétköznapi fogyasztási cikkek vásárlása, majd ahogy múlt az idő, az elszeparáltság miatt felértékelődött az emberi kapcsolatok fontossága. Azonban, mivel (2020.11.12.-től) újra nem lehet oda menni egy távol lévő családtaghoz, egy kedves baráthoz és megölelni őket, alternatív megoldást keresünk.
Erre nyújt megoldást a STIM Ékszer, azzal, hogy biztonságos otthonából kérhet képeket, árakat, kiválaszthatja a legmegfelelőbb ékszert és azt csomagküldéssel el tudjuk juttatni szeretteihez, így biztonságosan, virtuálisan „megölelheti” szeretteit, kifejezheti, hogy mennyire fontosak az Ön számára!

ölelés
Daria Shevtsova fotója a Pexels oldaláról
  1. Online világ egyre nagyobb térnyerése

Egyre több mindent végzünk otthonunk biztonságából. Növekvő százalékban vásárlásainkat is.
Azért, hogy a biztonságos forrásból származó ékszerekről se kelljen lemondania, fejlesztő csapatommal folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél kényelmesebben tudjon válogatni a folyamatosan bővülő webáruházamból. Igyekszünk olyan újításokat bevezetni, amikkel minél egyszerűbb és kényelmesebb lesz a vásárlás az oldalamon.
Érdemes visszatérni rendszeresen.

stim.hu

Egyelőre a rendelet nem korlátozza a nyitvatartásomat, tehát aki az üzletben szeretne felkeresni, az a tavasszal bevezetett rend szerint megteheti:

Hétfő: 9.00-16.00
Kedd: 9.00-16.00
Szerda: 9.00-16.00
Csütörtök: zárva
Péntek: 9.00-16.00
Szombat: 9.00-12.00
Vasárnap: zárva

Mielőtt elindulna, mindig tájékozódjon az aktuális nyitvatartásról!

Nyitvaratási idő

 

Az oldalon szereplő forrás megjelölés nélküli képi és grafikai megjelenítés és írott tartalom, mind a STIM Ékszer szellemi tulajdona, annak felhasználása csak az oldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges!

About The Author

Szabóné Tóka Ivett Mária

Aranyműves-ötvös, zománcozott díszműtárgy készítő, ékszer becsüs. 2008 óta saját vállalkozásában dolgozik a STIM Ékszerben. Egyedi, és kis szériás arany és ezüst ékszerek készítésével foglalkozik. Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik  ékszer felújítás és javítás területén is. Hitvallása szerint, legszívesebben plusz jelentéstartalommal bíró ékszereket szeret alkotni. Közel áll hozzá a spirituális, holisztikus szemlélet. Amennyiben kérdése lenne, keresse személyesen Pécsváradon, emailben a stim@stim.hu –címen vagy FacebookonInstagramon.

Back To Top