skip to Main Content
+36 72 671 333 stim@stim.hu Nyitvatartás: H-Sz, P: 9-16, Cs: zárva Szo: 9-12 óra 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

Gingko Biloba tactus arany fülbevaló

38 000 Ft

Ez az ékszer a Ginkgo Biloba kollekció része. Melynek minden egyes darabja egy-egy valódi levélnek az élethű másolata. Hajlított stiftes záródással.

Kategóriák: ,

Leírás

Figyelem!

A webáruházban számlát csak magánszemély részére tudunk kiállítani, jogi személyeket nem áll módunkban kiszolgálni.

 

Ez az ékszer a Ginkgo Biloba kollekció része. Melynek minden egyes darabja egy-egy valódi levélnek az élethű másolata. Hajlított stiftes záródással.

A termék leírása:

A Gingko Bilobáról:

A Ginkgo Biloba egy nagyon különleges fa. A ma ismert formája a kréta időszak után alakult ki, ezért élő kövületkén is szokták emlegetni. Hatóanyagai miatt ismert a gyógyászatban. Levelei flavonoidokat (kvercetint, kempferolt) és terpenoidokat tartalmaznak. Az agy vérellátásának zavaraitól kezdve, a drepresszióig, nagyon sok féle betegség kezeléséhez használják.

Szakrális vonatkozás:

A leveleinek megjelenése semmilyen más levélhez nem hasonlatos. A legyező forma középen mélyen bemetszett. A metszés két háromszögre bontja a levelet. A hármas szám egy különleges misztikus szám. Felfedezhető: az emberi test-lélek-szellem hármasságában, a vallásokban: Atya-Fiú-Szentlélek, „harmad napon feltámadt”, menny-föld-pokol. A tudományban: születés-élet-halál, felfutás-virágzás-hanyatlás. A mese világban: a három testvér, a 3 fejű sárkány, három kívánság… Bizonyára még több ilyenre lel az ember, ha jobban figyel. A levélen ebből a hármasból 2 darab van. A kettes is egy nagyon érdekes szám. Elég csak a dualitásra gondolnunk, nő-férfi, nap-hold, fény-árnyék… ezt is sokáig lehetne sorolni. A Ginkgo levél, ha így nézzük két hármasból áll, ami hatot ad ki. A hatos szám, a szakrális geometriából jól ismert életmagjában is megjelenik.

Ajánlás:

Számomra, minden reggel, mikor felteszek egy ilyen ékszert, eszembe jut, hogy mennyire sokrétű a világunk és milyen szerencsés vagyok, hogy a része lehetek. Legyen részese Ön is ennek az élmények, adja át magát az ősi forma varázsának, és merüljön el a titokzatos világában.

Mérete:

Szélessége: 35 mm
Magassága: 16,5 mm
Mélysége: 8,5 mm (teljes mélység, a zárral együtt)
Anyaga: 585 ezrelékes arany
Színe: sárga

Záródása:

Hagyományos patent záródás. A zár áll egy felső ívesen hajlított kampós részből és egy rugó segítségével felpattanó alsó-hátsó mozgó részből, mely elősegíti a biztonságos záródást. A zár részhez a levél egy mozgó alkatrésszel kapcsolódik.

Amit a Gingko Biloba levél spiritus fülbevaló mellé adok Önnek:

Anyagminőség garancia BySTIM
Felület garancia BySTIM
Méretgarancia BySTIM
Csere garancia BySTIM
Elegáns díszdoboz
Hivatalos Certifikáció az ékszerhez

Back To Top