skip to Main Content
+36 72 671 333 | +36 20 326 1661 stim@stim.hu Nyitvatartás: H-Sz, P: 9-16, Cs: zárva Szo: 9-12 óra
STIMEkszerVeddahazait

#veddahazait

Vedd a hazait! Védd a hazait!

STIMEkszerVeddahazait
STIMEkszerVeddahazait

A STIM Ékszer is csatlakozott, A magyar a nyerő Facebook oldal kezdeményezéséhez, “Vedd a hazait! Védd a hazait!” kampányához.

A kampány célkitűzése

A kampányt annak érdekében hívták életre a szervezők, hogy felhívják a figyelmet arra, mennyire fontos most egymás segítése, a hazai termékek vásárlása. Ha hazai terméket vásárolunk, nemcsak a hazai termelőket és a magyar gazdaságot segítjük, de ezzel ahhoz is nagyban hozzájárulunk, hogy számos munkahely megmaradjon itthon. Érdemes csatlakozni és követni A magyar a nyerő oldalt!

Miért csatlakozott a STIM Ékszer is a kezdeményezéshez?

A STIM Ékszer két okból is támogatni kívánja ezt a kezdeményezést:

  1. Magánemberként régóta fontosnak tartom, hogy támogassam a magyar ipart, gazdaságot. Ezért, ha egy üzletben választhatok, hogy két hasonló termékből a magyart vagy a külföldit vegyem, akkor mindig a pénzemmel a hazaira szavazok. Mindenkit erre bíztatok, mert ezzel hosszútávon mindenki csak nyer!
  2. Évekkel ezelőtt indítottam egy játékot a Facebook oldalamat kedvelők között. A kérdés, amire választ vártam az volt, hogy a STIM Ékszer egy külföldi márka, vagy egy hazai? Sokan tudták a választ, de jó néhányan tévesen azt válaszolták, hogy külföldi márka.
    Az STIM egy mozaikszó, az én nevem kezdőbetűiből hoztam létre, Szabóné Tóka Ivett Mária.

    STIMIvettVeddahazait
    STIMIvettVeddahazait

Ha magyar készítőtől szeretne ékszert, keresse az oldalamon a BySTIM menüpontot! Az ott szereplő ékszereket, mind én készítettem!

Ag-GB-amplexum-M-csu-slider
Gingko Biloba amplexum ezüst medál

 

Így hát mindenkit arra buzdítok, hogy #veddahazait!

Back To Top